A "schwarzer"
A kicsi vagy nagy "Schwarzer", egy vagy dupla eszpresszóból áll. 7/14 gramm kávéból és 3/6 cl vízből készül. Az elkészítés ideje 20-30 másodperc.
Julius Meinl a bécsi kávéház kultúráját képviseli szerte a világon, és ötvözi a hagyományokat az innováció szellemével, több mint 150 éve.
A bécsi kávéházak mindig nyüzsgő találkozási helyeket jelentettek a művészek és a szabad gondolkodók számára, és ez ma is folytatódik, mivel mindenféle ember olvasni, írni, dolgozni vagy egyszerűen kikapcsolódni jár egy finom kávé mellett Vászolyon!
A prémium kávé trópusi napsütéssel és vulkanikus talajjal kezdődik az Egyenlítőtől 23°É - 25°D. Betakarítás után keverés, pörkölés és csomagolás céljából szállítják. Az utazás számos kényes szakaszból áll, amelyekhez tapasztalat, készség és minőség-ellenőrzés szükséges mire ide ér a kis csodálatos falunkba.
Julius Meinl a zöld kávéját elsősorban a származási országból szerzi be, közvetlenül olyan kávéfőzőktől és szövetkezetektől, amelyekkel régóta fennáll a kapcsolatunk.
Európában, Amerikában és Japánban is működő nemzetközi kereskedőházaktól is beszerzi. Csapataik évtizedek óta kapcsolatban állnak kereskedőházakkal, kölcsönös bizalmon és tisztességen alapulva.
A kávékat vákumcsomagolásba vagy egyirányú zacskókba zárják, hogy a levegő nem juthasson el a kávéhoz, miközben minden pörkölt gáz kiszabadulhat. Így megőrzi minőségét, miközben úton van Vászolyra.
A tea a világ számos régiójában nő. Egyes "egy eredetű" helyeken azonban vannak különleges teakertek, amelyek ideális klímát és körülményeket biztosítanak a kiváló minőségű teák termesztéséhez.
Természetesen Julius Meinl a világ leghíresebb teakertjeiből szerzi be teáit, hogy kiváló, magas besorolású teát tudjon hozni Önnek.
A gyártási folyamat egy összetett tevékenység, 7 lépésből áll, amelyek mindegyike nagy gondosságot igényel.
-Szedés
-Hervadás
-Gőzölés vagy erjesztés
-Szárítás
-Osztályozás/szitálás
-Köpölyözés és keverés
-Tea kóstolás
A kicsi vagy nagy "Schwarzer", egy vagy dupla eszpresszóból áll. 7/14 gramm kávéból és 3/6 cl vízből készül. Az elkészítés ideje 20-30 másodperc.